Photo 2

Send email

Kirim kedipan moto

kur nera visisko atvyrumo ir pasitikejimo,ten ne gali buti ir draugystes:)

zitulia777 , 40

Vilnius, Lithuania

golek wong lanang Tekan umur 37 Tinuju 49

Bosoku: Boso Lithuania, Boso Rusia, Boso Polandia, Boso Italia
hubungan jenis: Opo wae
Kahanan uripku: Manggon karo bocah-bocah
Status perkawinan aku: Pisah / cerai
Bocah-bocah: Siji
Babakan bocah-bocah: Liya dino

Dhuwurku: 5' 8" (1.73 m.)
Bobot awakku: 130 lbs. (59 kg)
Rambut aku: Rambut pirang
Motoku: Liyane
Tipe awakku: Babakan roto-roto

Pendidikan aku: Sekolah menengah
Pakaryan aku: Tukang adol
hobi aku: Kemah, Dolanan olahraga, Kopi lan ngobrol, Mangan nang njobo, Film / Video

Ngrokok: Uwong kang ora ngerokok
Ombenan: Banyu, Teh, Teh Ijo, Susu, Kopi, Koktail
Panganan awakmu: Daging lan kentang, Tetep seger waras
Favorit musik: Klasik, Disko
Olahraga senenganku : Renang, Seluncur, Nari
Roso humor: Sumanak
Hiburan: katatsa na masine:)