Photo 2

Send email

Dërgo nje imazh emocionesh

kur nera visisko atvyrumo ir pasitikejimo,ten ne gali buti ir draugystes:)

zitulia777 , 40

Vilnius, Lituania

duke kërkuar një burrë mosha nga 37 deri 49

Unë flas: Lituanisht, Rushisht, polonisht, Italisht
Lloji i marrëdhenies: Çdo
Situata ime e jetesës: Jetoni me fëmijët
Statusi im martesor: I divorcuar
Fëmijët: Një
Rreth fëmijëve: Ndonjë ditë

Gjatësia ime: 5' 8" (1.73 m.)
Pesha ime: 130 lbs. (59 kg)
Flokët e mi: Bionde
Sytë e mi: Të tjera
Lloji I trupit tim: Rreth mesatares

Edukimi im: Shkolla tetëvjecare
Puna ime: Shitësi
Hobi im: Kampingu, Sportet luajtëse, Kafe dhe bisedë, Të darkosh jashtë, Filma/Video

Të pirit duhan: Jo duhapirës
Pijet: Ujë, Caj, Caj jeshil, Qumësht, Kafe, Koktej
Ushqimi im: Mish dhe patate, Shëndetshëm
Muzika e preferuar: Klasike, Disko
Sporti im i preferuar: Not, Patinazh me figura, Kërcim
Sensi i humorit: Shoqëror
Zbavitja: katatsa na masine:)